Daemonworld

A blog Warhammer 40k-val, azon belül is a daemonokkal foglalkozik. Festés, sereglisták, csataleírások, versenyek és versenyeredmények egyaránt megtalálhatóak itt.

Friss topikok

  • Wolflord_EC: Azt írtam, hogy ETC tesztre nem megyek. ;) Versenynek még van esélye, ha a 2500 pontom kész lesz. :) (2010.01.19. 23:21) köszi, GW, de nem...
  • Wolflord_EC: @Petrow: A daemon sereg baromira specializált sereg. Külön bejegyzést érdemel, tervben is van. :) ... (2009.10.03. 16:21) új feladat, új év-no ETC
  • Wolflord_EC: Jön majd, hamarost. Épp az előbb csináltam egy mishapot. Leejtettem a félig kész szárnyas DP-m láb... (2009.09.01. 20:31) HQ folytatás

Linkblog

HTML

köszi, GW, de nem...

2010.01.08. 19:58 | Wolflord_EC | 2 komment

2005 januárjában kezdődött a Dicsőséges Keleti Front, aminek egyik alapító tagja voltam. Sok sereg, rengeteg kifestett modell, 3 átélt kiadás, összesen 7 év játék után kilépek a 40k-ból. A verseny részéből mindenképp. A WHFB-t már 3 éve abba hagytam, most ez is eljött. Versenyekre valszeg nem, ETC edzésekre egyáltalán nem fogok járni. Seregeimet megtartom, festő/modellező része viszont még meg marad. 2500 pontos daemons sereg, akik miatt az egész blog kezdődött, és kb 5-6000 pont elda.

 

Mi vitte el a kedvem?

A GW. Egyrészt, mindig a legerősebb kódex a legújabb is. Nidázók ne nyavalyogjanak, várjanak 2-3 hónapot, és meg is lesz az új, überbrutál kombójuk.

 

Viszont nemígy volt ez a daemonokkal. Miért is? Mert csak 4. kiadásban voltak jók. Nem tápok, jók. A seregednek csak a fele jön le, és járművekkel nem igazántudsz mit kezdeni. Mindenféle gyalogos elit sereg ellen viszont halálos. Erről szólt a 4. kiadás. 5. kiadás viszont a járműspamé. Lassan minden SM és CSM land raidert hoz. 1-2-3 darabot. Nem tudsz vele mit kezdeni. Meghalsz. 1 esetén is, kettő meg már leküzdhetetlen feladat. Ennyi.

 

Másik: 1 lista mind felett.

Vedd meg mindenből a legjobbat, amit mások már kitapasztaltak. Ne változtass. Olvasd el, hogy ők hogyan játszanak. És dobáld a kockát. ÉS NYERSZ.

 

3: mind a mai napig nem adtak ki egy FAQ-t, pedig van jópár nem letisztázott dolog. Csak épp annyira kevesen játszanak vele, hogy nem is kell FAQ... GW szerint, persze, mint a DE...

 

Legközelebb, remélem, a kész első DP-m képeit rakom majd fel. A blog nem hal meg, csak épp nem taktikai blog lesz. Vagy ha igen, akkor a PP Hordes, Circle of Orboros csataleírásaihoz.

 

Update: vissza a 40k-hoz... Nesze neked kilépés. :D Cserébe, eldákkal kezdem újra az egészet. Ez a blog továbbra is a daemonkhoz tartozik majd, és meglátjuk, hogy mi is lesz az eldák sorsa.

A bejegyzés trackback címe:

https://daemonworld.blog.hu/api/trackback/id/tr451657533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kabaman 2010.01.09. 18:57:38

Megértelek, hogy eleged lett a GW f@sságaiból. Szomorúság tölti el szívemet, hogy nem fogunk már soha egymás ellen csatát nyomni. Legalábbis versenyen.

De annak örülök, hogy a modellezés része még tovább él!

Wolflord_EC 2010.01.19. 23:21:07

Azt írtam, hogy ETC tesztre nem megyek. ;) Versenynek még van esélye, ha a 2500 pontom kész lesz. :)
süti beállítások módosítása